:: LOVE STORY ::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Wedding tickers

:: I LURVE THEM ::

Monday, May 23, 2011

sy suka buat bunga dip

salam,

dalam, sibuk buat kerja,bisness ngan blog sempat juga sy belajar buat bunga dip, sebenarnya dah lama teringin nk belajar, selama ni buat sendiri2 xpernahnya nk menjadi. tapi skg ni boleh lah dah ade sikit rupa bunga, niatnya mula-mula belajar dulu sbb nk buat bunga pahar ngan bunga dulang utk majlis sendiri, tapi skg dah rasa best pulak..mcm mana ok x, b2b ade yg berminat x..kalau berminat boleh email pada saya lurvering@gmail.com,





ni hasil masa mula2 belajar dulu..


yang ni pulak percubaan kedua.


hehe still xlawa lagi..kena belajar buat sampai pandai ni...cm mana b2b klu ade yang berminat boleh email saya ya...

2 comments:

nida-razak said...

cantiknya.. =)

mydlove said...

hehe, mekasih cuba2 buat je..ni sume sbb nk save budget..klu tempah ngan org mesti mahal..