:: LOVE STORY ::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Wedding tickers

:: I LURVE THEM ::

Monday, May 16, 2011

dugaan masa bertunang..



salam,



source: yahoo!


mood skg ni bosan,ngantok,sedih sbb sejak tunang ni..mcm2 belaku..huhu yang selalu tuh en tunang jadi amat sensitip..tak tau lah nape..sikit ckp je, mesti sentap je jadinya..yang saya pulak asyik2 nk curiga saja..xboleh ada silap..napelah saya jadi cm nih...btl2 hilang segala kesabaran yang ada...sian kat dia, sbb tu juga hilang sudah mood nk buat semua persiapan...idea nk buat DIY pun suma..hilang..


B2B diluar sana..ade x jadi cm ni...boleh bg nasihat x, mcm mana cara nk atasinya..


BERIKAN AKU CAHAYA

5 comments:

nida-razak said...

hurm..mmg dugaan masa bertunang..nida pon ada gak kadang2 cam tu..kadang2,xda mud nk layan tunang, padahal dia xda wat salah ap pon..em..xtau sangat cara nak atasi..cuma bile jd mcm tu, nida akn try pkir positif,akan pikir kebahagiaan pas kawin.. =)

farahfatihah said...

tu semua dugaan..kena sabar byk2..doa byk2 itu yg penting..kena jumpa tunang n bawak berbincang, luah apa yg terlindung kat dlm hati tu..kalau takat ckp kat tepon mmg xleh selesai masalah

mydlove said...

tulah kan..mcm2 kdg2 benda2 kecik pun leh jadi isu...ambil nasihat dr, fikir positif je..mesti semuanya mudah je..

CikPuan Fara said...

salam. kunci sebenar dalam hubungan ialah tolak ansur. bukan kte je. dari si tunang jugak. duduk slow talk sama2 Insya Allah lepas tu msti okay. dugaan masa tunang ni sbenarnya hanya sikit compare dugaan sepanjang perkahwinan. jgn stress2. nnti hilang seri b2b ;)

mydlove said...

tulah kan, esok masa kawen nnt lagi teruk kan dugaan dia..selalu berdoa moga semuanya..berjalan lancar.