:: LOVE STORY ::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Wedding tickers

:: I LURVE THEM ::

Monday, May 30, 2011

wajarkah?

salam,



apa kabar sume...harap2 baik hendaknya..... skg ni saya dlm dilema kepala pening mikir benda nih..hehe dah minta pendapat sana sini..tentang OP dan OV, rata2 yang saya terima ade yang ckp cm nih " apa salahnya kalau mampu,lagipun bukan selalu sekali je seumur hidup ". ade pulak yang ckp " dia mmg terbaik tapi charge dia mahal" . ade pulak kata " ala ambik dekat kg pun boleh xyah transportation charge". "diaorang tu pro ngan grand nk ke diaorang layan email ko" dan yang paling xleh tahan.. "ala majlis ko kt kg je kot ,bukan kat dewan yang hot' jadi xyahlah ko nk hired orang yang pro, wat membazir duit je"...


tulah sebenarnya mcm2 lagi yang saya dah dengar..kadang2 tu terpengaruh juga.kadang2 tu monolog dalam hati ala biarlah..majlis aku, duit aku...tapi kan..adoilah banyak sangat tapinya...


cm mana patut saya buat, sy mahu dan saya mampu..klu korang korang wat cm mana ..


BERIKAN AKU CAHAYA

3 comments:

lovelyadibah said...

ala,bg dba kita kena ukur pada badan sendiri:)no worries k!:)

mydlove said...

tulah kan....sy pun rasa mcm tu...tapi tgklah keadaan mcm mana.
minta pendapat dr ibubapa terbaik rasanya....moga dipermudahkan semuanya

ElyaElmo said...

klo mampu, ape salah nye hire ov and op yg mahal sket. cuz, for me picture last 4ever...:)