:: LOVE STORY ::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Wedding tickers

:: I LURVE THEM ::

Wednesday, November 24, 2010

harapan...mungkinkah impian jadi kenyataan....

salam,

skg bz sgt banyak sgt keja, ngan prep lagi..yang xsiap2, hr nih benar-benar hot rasanya, tadi call butik yang buat baju untuk my big day sepatutnya pick up jumaat lepas (19/11/2010) tapi cll hari ni ngan harapan baju dah siap tapi hampa rasanya....tulah niat nk jimat-jimat wat baju kat butik tapi cm gini lak naseb...ala hai....frust btl....butik tuh janji esok nak siap harap-haraplah siaplh kalo x mesti mood bridezilla turn on.


sumber : yahoo image

prihal cincin pula, janji nk pick up 18/12/2010 ni..harap-harap seperti yang diimpikan...mood skg nih letih-letih amat letih.....cuma beharap segalanya baik-baik saja,dan segalanya bejalan lancar...amin

sampai di sini sahaja, xtau nk tulis ape.

BERIKAN AKU CAHAYA

2 comments:

A W E E N N Y E said...

cool and steady....senyum je walau yg ditunggu siap tak siap...

sms je butik tu byk2 kali

mydlove said...

syukur sumenya..dah siap...cume menanti hari bgia je lagi...