:: LOVE STORY ::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Wedding tickers

:: I LURVE THEM ::

Monday, September 19, 2011

pre wed

salam,

minggu yang sibuk seperti biasa, tiada lagi bermalas-malas baring2 kat katil seperti dulu-dulu, hanya kerja-bisness-kerja-bisness. susah rupanya nk berjaya ni..banyak sgt nak kena korbankan...hehe sudah2lh kembali kepada tajuk yang asal..

hujung minggu ni...ade pre wed lokasi xlain dan bukan insyaAllah...di tempat kesukaan saya...tema xtau lah tema apa..haha boleh x kata cm tu... yg penting harinya cerah, xhujan, ade tukang amik gambar, en tunang, dan BFF yg setia....hehe..harap2 hari elok dan xhujan....kita tgk2 gambar ya...gambar inspirasi







mekasih en google

hehe tgk gambar pun dah tau kat mana kan....tgu update seterusnya ya....

6 comments:

Fariza said...

fariza mmg suka tpt ini.
nk masuk sini kena dpt keizinan kan?
bgtau fariza caranya.
:)

kaklong said...

kami tak sbr nak tgk seterusnya...heheheheh

mydlove said...

fariza: xtau pula sbb tunang mai keja situ...tapi kalau nk buat iklan ke apa ke mmg kena ada izin lah..

kak long: hehe kenalh sabar belum tiba harinya lagi..( padahal sy sendiri yg xsabar)

anaztasias nora aira said...

beshnya !! nanti hapdet gambar k :)

btw empire cut sesuai org berisi, tailor nora pun ckp mcm tu :)

mydlove said...

nora: hehe insyaAllh akan di update.

tulah kena study pasal empire cut ni..nampaknya...

FARAH YASMIN said...

tempat ni mmg romantik..cantik pics awak

http://bride-note.blogspot.com/