:: LOVE STORY ::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Wedding tickers

:: I LURVE THEM ::

Friday, July 29, 2011

rumah sewa oh rumah sewa.

salam,

Lama rasanya xupdate blog. sibuk manjang je ngan persiapan kawen dan bisness ( jemputlah tgk mn tau ade yang berkenan). skrang ni aktiviti nk cri rumah sewa pula.letih rupanya nk mencari rumah yang sesuai.kadang2 tu nk beli je rasanya tapi xmampu pulak. bestnyalah kalau sy punyai duit yang banyak sampai xabis makan 7 keturunan bolehlah sy beli rumah yang best..

wah cantik siap ade swiming pool lagi..bestnya

rumah kayu nih cantik antiq je..
rumah tepi laut..hehe cita full house
rumah style english2..hehe berangan jelah.

xkisahlah rumah cm mana asal sy dapat tinggal ngan org tersayang,bahagia,selamat, dan aman amin..

source: google

bantu sy crikan rumah kawan2 kalau boleh nk cri rumah kat kawasan upm,serdang,atau sri kembangan je.xpun kat sg merab mn tau ade yang boleh bantu. budget pun ciput je. untuk mulakan hidup baru nnt...kenalah jimat cermat.

off topik jap, rasa frust malaysia kalah malam tadi walau dapat seri 1-1,xpelah mungkin bukan rezeki nk masuk piala dunia lagi..mn tau pas nih ade rezeki lain pulak. semoga harimau malaya terus maju jaya.

off topik lagi, rasa geram btl ngan seorang vendor ni. dah nk dekat berbulan tunggu quotation dari dia tapi xde respond2 lagi, ingat dia becuti ke apa tapi hari2 update blog, gamaknya..bila di email tuk remainder je, dia respond akan feedback semula ngan quotation sekali, jadi sy malas nk tunggu lagi dah. xpelah mungkin sy nih org2 yang biasa2 je..dan xhebat serta glemar berbanding org lain, sbb tuh dia abaikan kot. mungkin xde rezeki disitu..mungkin ade hikmah dan pelajaran disini..xpelah semoga rezeki dia mencurah2 hendaknya amin...


::BERIKAN AKU CAHAYA::

4 comments:

anaztasias nora aira said...

dear, abaikan vendor tu. hhuhuuu nora penah kena so abaikan aje.


rumah sewa dah tgk mudah.my?

mydlove said...

nora: btl lah nora mmg abaikan je dah xde jodoh kot nk guna khidmat dia.
rumah dah tgk kat mudah dah..ngah cri mn yg ok

fainie_riz said...

mmg best klu ada umah sndiri..boleh cat suka2 hati

mydlove said...

fainie_riz: tau xpe..itulah mau rumah sendiri...tp cm belum mampu lagi..jadi sewa jelah dulu.